Billedserier
Hent Adobe Flash player
Midtvejsevaluering af valgprogrammet
Socialdemokraterne i Holstebro Kommune var mødt den 16. november 2015 for at evaluere valgprogrammet. Hvor langt er vi kommet? Har vi nået det, vi ville?

Kommunalvalg i 2013


Åbning af valgcafeen i Danmarksgade 6, kælderen

Den 3. oktober 2013 åbnede socialdemokraterne valgcafeen i Danmarksgade. Arrangementet startede med, at Borgmester H.C. Østerby klippede snoren og efterfølgende afslørede vores skilt med navnet VALGCAFEEN. Mange havde lagt vejen forbi. Vi serverede kransekage og boblevand. Der var en super god stemning. Alle er velkommen i valgcafeen. Vi har åben fredag fra 15.00 - 19.00 og lørdage 10.00 - 14.00. Kig forbi, der er altid en kop kaffe på kanden.

Kandiatliste til kommunalvalget med billeder (tryk på vedhæftede fil)

Det er et stærkt socialdemokratisk hold med H. C. Østerby i spidsen i Holstebro kommune til valget i november. Vi har både nye som garvede kandidater, unge og ældre, ja, vi må sige at være bredt repræsenteret.

Prioritering af byrådskandidaterne

Socialdemokraterne Holstebro har prioteringslisten for de 23 kandidater klar. Derudover har vi også 2 kandidater til Regionsrådet, Hostebro Kredsen. Her er Morten Flæng spidskandidat.
 

På opstillingsmødet den 14. maj 2013 havde alle socialdemokratiske medlemmer mulighed for at møde samtlige kandidater. Hver kandidat havde 3 min. til at præsentere sig selv og herefter var det muligt, at stille spørgsmål til kandidaterne.

Ud fra ovenstående skulle de socialdemokratiske medlemmer lave deres prioritering.

 

Prioritering af byrådskandidaterne

KÆRE MEDLEMMER
 

Socialdemokraterne Holstebro har nu fundet deres byrådskandidater og skal til at prioriterer kandidatlisten.

Kandidatudvalget har haft en spændende opgave. Der er i alt indkommet 23 forslag til kandidater, som I som medlemmer skal være med til at prioritere. Du kan læse om de forskellige kandidater her i folderen.

Derudover kan du på side 3 læse en præsentation af Morten Flæng, der er Socialdemokraternes spidskandidat til Regionsrådet, Holstebro kredsen.

Her har du mulighed for at møde samtlige kandidater og stille spørgsmål til dem.
 
Folderen er vedhæftet som en pdf-fil.
Tilknyttet fil:    Kandidat folder (3592 Kb)

Kære Socialdemokrat

Vi er startet på et nyt år. Et nyt år, der endnu engang byder på mange aktiviteter fra partiforeningens side. Et år, hvor du endnu engang har mulighed for at gøre din stemme gældende.
 
Mød på til vores arrangementer, du finder i aktivitetskalenderen. Mød op til gruppemøderne, hvor du kan diskutere politik med vores byrådspolitiker.
 
Vi er kommet halvt igennem denne byrådsperiode, som har været en hård tid for vores kommunalpolitikere, men det har lykkes dem at få skåret budgettet i Holstebro til. Vi skal nu til at tænke frem mod næste kommunevalg.
Der skal findes kvalificerede kandidater til vores liste, finde frivillige, udtænkes strategier, få snakket vores politik igennem og ikke mindst rejse penge til valgkampen.
 
Alt dete kræver et stort stykke arbejde, men giver vi alle en hånd med, ender det med en festdag i november 2013. Vi vil herpå hjemmesiden opdatere de nyheder der måtte komme undervejs indtil KV 2013.
 
Efter generalforsamlingen vil vi for alvor fyrer startskuddet af for den nye valgkamp.
 
Af Jan Therkelsen, Formand for Socialdemokraterne , Holstebro
 
 

Kandidatuddannelse, kampagneledere og valgkampsaktive

Kære Socialdemokrat

Vi vil vinde valget!

Derfor tilbyder vi kandidater, kampagneledere og valgkampsaktive at deltage i et ambitiøst uddannelsesprogram, der skal sikre Socialdemokraterne det bedst mulige udgangspunkt i valgkampen.

Uddannelsesforløbet udbydes af AOF og Socialdemokraterne i Region Midtjylland i fællesskab. Vi har fundet de bedste oplægsholdere, som både omfatter kendte politikere, eksterne specialister, meget erfarne organisationsfolk, partikontoret mv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en række målrettede kursusdage, hvor socialdemokrater fra hele regionen samles i Silkeborg. Der er lagt op til nogle lørdag, som er fulde af politik, planlægning af valgkamp, debat og hygge. Kom og vær med. Læs mere på vedhæftede PDF-fil.

Sammen vinder vi valget.

Venlig hilsen

Socialdemokraterne Region

Midtjylland og AOF Midt

Socialdemokraternes Web tv

Folketinget

Formand
Morten Flæng
Tlf. 24 24 96 97

Næstformand
Morten Issa Nielsen
Tlf. 50 80 70 74

Sekretær og Webmaster
Lene Vernersen
Tlf.: 28 48 32 99

Bestyrelsesmedlem og webmaster
Mona-Lisa Vang
Tlf. 22 27 12 70
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Kalender
27.11.17
Bestyrelsesmøde

Som medlem af Socialdemokraterne i Holstebro kan du deltage...
Formand Morten Flæng |  Havevej 9 |  7830 Vinderup |  24 24 96 97  |  morten.flaeng@rr.rm.dk