Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbning af valgcaféen
I dag den 23. oktober åbnede vi vores valgcafé, Nørregade 42. Formand Morten Flæng holdt åbningstalen. Mange var mødt frem tilåbningen

Infrastruktur


Den fremtidige udvikling omkring handel, industri, serviceerhverv og boligformer vil stille endnu større krav til især Ulfborg, Vinderups og Holstebros infrastrukturer. Der skal skabes rum for forskellige boligformer også med plads til nye boformer.
Vi skal have rum for erhvervsudvikling med plads til de forskellige typer af erhverv. Vi skal have mulighed for at forny allerede eksisterende bolig- og erhvervsområder, således at der sikres en sammenhæng mellem behov og muligheder. Alle disse områder skal bindes sammen trafikalt.
Vi vil som Socialdemokrater arbejde for at adskille de forskellige trafikformer, og vi vil videreføre og udbygge dette på en bæredygtig måde.
Fremtidige trafikplanlægninger skal medvirke til at holde mest mulig trafik væk fra bykernerne. Der skal sikres stille boligområder nær bymidterne. Og parkeringsfaciliteter til både biler og cykler skal være placeret og udformet, så biltrafik i byernes centrer mindskes.
Socialdemokraterne vil arbejde målrettet på, at motorvejsprojektet til Holstebro Nord fremmes samt at der etableres omfartsveje ved Mejrup og Vinderup. 
Formand
Morten Flæng
Tlf. 24 24 96 97

Næstformand
Morten Issa Nielsen
Tlf. 50 80 70 74

Sekretær og Webmaster
Lene Vernersen
Tlf.: 28 48 32 99

Bestyrelsesmedlem og webmaster
Mona-Lisa Vang
Tlf. 22 27 12 70
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Kalender
22.1.18
Åbent gruppemøde

Som medlem af Socialdemokraterne i Holstebro Kommune kan...
Formand Morten Flæng |  Havevej 9 |  7830 Vinderup |  24 24 96 97  |  morten.flaeng@rr.rm.dk