Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Generalforsamling 2018
Billeder fra generalforsamling 2018 i Socialdemokratiet Holstebro Kommune

Infrastruktur


Den fremtidige udvikling omkring handel, industri, serviceerhverv og boligformer vil stille endnu større krav til især Ulfborg, Vinderups og Holstebros infrastrukturer. Der skal skabes rum for forskellige boligformer også med plads til nye boformer.
Vi skal have rum for erhvervsudvikling med plads til de forskellige typer af erhverv. Vi skal have mulighed for at forny allerede eksisterende bolig- og erhvervsområder, således at der sikres en sammenhæng mellem behov og muligheder. Alle disse områder skal bindes sammen trafikalt.
Vi vil som Socialdemokrater arbejde for at adskille de forskellige trafikformer, og vi vil videreføre og udbygge dette på en bæredygtig måde.
Fremtidige trafikplanlægninger skal medvirke til at holde mest mulig trafik væk fra bykernerne. Der skal sikres stille boligområder nær bymidterne. Og parkeringsfaciliteter til både biler og cykler skal være placeret og udformet, så biltrafik i byernes centrer mindskes.
Socialdemokraterne vil arbejde målrettet på, at motorvejsprojektet til Holstebro Nord fremmes samt at der etableres omfartsveje ved Mejrup og Vinderup. 
Formand
Søren Frøstrup-Agger
Tlf. 29 26 63 73

Næstformand
Kurt Nielsen
Tlf. 23 49 46 07

Sekretær og Webmaster
Lene Vernersen
Tlf.: 28 48 32 99

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Formand Søren Frøstrup-Agger | Händelsvej 13 | 7500 Holstebro | 29 26 63 73 | soren.frostrup-agger.politiker@holstebro.dk