Billedserier
Hent Adobe Flash player
Generalforsamling 2018
Billeder fra generalforsamling 2018 i Socialdemokratiet Holstebro Kommune

Nyt fra Niels Fuglsang

3. marts 2020
Nyt fra Niels Fuglsang 
Nu er den nye Europa-Kommission kommet på plads og har fået arbejdstøjet på. Dermed begynder det mere konkrete arbejde med lovgivningen. Særligt i forhold til energi- og klimapolitikken. Det positive er, at den nye kommission har givet udtryk for, at den vil have fokus på den grønne omstilling igennem den såkaldte ’Green Deal’. Og der skal turbo på. Særligt hvis vi skal nå i mål med Paris-aftalen. 

Derudover skal EU spille en langt større rolle i forhold til bekæmpelsen af skattely. Jeg har allerede stillet flere spørgsmål til de ansvarlige kommissærer. Desuden holder jeg øje med udviklingen af den frie bevægelighed i EU. For bevægeligheden skal ikke kun være fri. Den skal også være fair. Heldigvis er vi kommet godt i gang med dette igennem vejpakken, der bl.a. skal sikre, at alle, som kører lastvognstransport i Danmark, skal have løn til dansk overenskomst. 

Slutteligt er det med stor glæde at opleve den store opbakning og de mange inputs, jeg får hjemme hos partifællerne i Midtjylland. 

Til sommer cykler jeg igen rundt i Midtjylland, og det glæder jeg meget til. Jeg håber på at se så mange af jer som muligt.

Venlig hilsen
Niels Fuglsang
Medlem af Europaparlamentet


Formand
Søren Frøstrup-Agger
Tlf. 29 26 63 73

Næstformand
Kurt Nielsen
Tlf. 23 49 46 07

Sekretær og Webmaster
Lene Vernersen
Tlf.: 28 48 32 99

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Formand Søren Frøstrup-Agger | Händelsvej 13 | 7500 Holstebro | 29 26 63 73 | soren.frostrup-agger.politiker@holstebro.dk