Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbning af valgcaféen
I dag den 23. oktober åbnede vi vores valgcafé, Nørregade 42. Formand Morten Flæng holdt åbningstalen. Mange var mødt frem tilåbningen

Økonomi og planlægning - Udlicitering


Udlicitering

For Socialdemokraterne er udlicitering ikke et mål i sig selv, men et middel til at kunne yde borgerne en bedre service.
Socialdemokraterne går ind for udliciteringer på nogle områder, men det er en forudsætning for udlicitering, at de folkevalgte medlemmer i kommunalbestyrelsen fortsat har det fulde ansvar og kontrol med de udliciterede ydelser, og at den foretages med respekt for kvalitetssikring og medinddragelse af de ansatte, som udliciteringen vedrører.
Det er ligeledes en betingelse for udlicitering at "det rummelige arbejdsmarked" og en social klausul kommer med i udliciteringerne.
På de såkaldte "bløde" områder som pleje og omsorg er Socialdemokraterne ikke direkte imod udlicitering, men ønsker dog under alle omstændigheder at fastholde et kommunalt tilbud som valgmulighed for borgerne.

For Socialdemokraterne er tryghed en forudsætning for velfærden, og for Socialdemokraterne står tid, nærvær, stabilitet, social tryghed, den enkeltes værdighed og kvalitet indenfor pleje- og omsorg højt på den politiske dagsorden. 

Formand
Morten Flæng
Tlf. 24 24 96 97

Næstformand
Morten Issa Nielsen
Tlf. 50 80 70 74

Sekretær og Webmaster
Lene Vernersen
Tlf.: 28 48 32 99

Bestyrelsesmedlem og webmaster
Mona-Lisa Vang
Tlf. 22 27 12 70
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Kalender
22.1.18
Åbent gruppemøde

Som medlem af Socialdemokraterne i Holstebro Kommune kan...
Formand Morten Flæng |  Havevej 9 |  7830 Vinderup |  24 24 96 97  |  morten.flaeng@rr.rm.dk