Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Generalforsamling 2018
Billeder fra generalforsamling 2018 i Socialdemokratiet Holstebro Kommune

Natur og Miljø, Teknik og Energipolitik - Boligforhold


Boliger til alle

Socialdemokraterne vil at alle, uanset indkomstforhold, skal have mulighed for gode og sunde boligforhold i spændende omgivelser.

Boligpolitikken skal øge muligheden for en bedre integration af borgere med anden etnisk baggrund.

Grønne områder

Socialdemokraterne vil bevare grønne og rekreative områder som f.eks. Friluftsbadene og områderne ved Vegen Å/Storå, Stubbergårdområdet samt klit og strandområderne ved hav og fjord.

Vi vil gerne arbejde for at uudnyttede områder udnyttes til nyttehaver. Socialdemokraterne vil arbejde for, at Holstebro Kommune vinder status som en af Danmarks grønneste kommuner. Det skal sikres, at friluftsarealer omskabes til aktive og let tilgængelige attraktive grønne områder som fx Søparkprojektet ved Vandkraftsøen.

Lokalsamfundene

For at sikre lokalsamfund skal der være grunde til rådighed, også i lokalsamfundene er det vigtigt, at man har en balanceret udvikling af ejer- og lejeboliger, samt ungdomsboliger.

Det er vores mål at de forskellige initiativer fra ministeriet for by, bolig og land følges op af proaktive initiativer fra kommunens side

Formand
Søren Frøstrup-Agger
Tlf. 29 26 63 73

Næstformand
Kurt Nielsen
Tlf. 23 49 46 07

Sekretær og Webmaster
Lene Vernersen
Tlf.: 28 48 32 99

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Formand Søren Frøstrup-Agger | Händelsvej 13 | 7500 Holstebro | 29 26 63 73 | soren.frostrup-agger.politiker@holstebro.dk